fbpx

Условия за доставка

ДОСТАВКА НА СТОКИ

При поръчка от онлайн магазин simona.bg доставката се извърша чрез куриерска компания Speedy, до офис на компанията или адрес описан при поръчката. Цената за доставка се изчислява на база поръчаните продукти и специфични условия от потребителя. Цената за доставка се заплаща от потребителят освен в случаите, когато не е договорено друго от представител на simona.bg

В случай, че simona.bg не е в състояние да достави поръчаната стока на неговия клиент (и) по обективни причини, които са извън неговия контрол, на клиентът(ите) ще бъде заплатена цената на стоките в пълен размер, ако същата е била заплатена предварително от клиента.

ВРЕМЕ ЗА ДОСТАВКА

Нашето стандартно време за доставка е 3 работни дни. Стоките ще бъдат доставени с фактура, която служи като данъчен документ, както и документ за гаранция, ако е приложимо. Клиентът е поканен да даде своя адрес за доставка при потвърждаване на поръчката. Ако желаните стоки не са налични или през това време са възникнали непредвидени обтоятелства, свързани с доставката, представители на simona.bg ще информират клиента, своевременно за неоправданото забавяне, използвайки предоставените данни за контакт. Ако пратката не е получена в посочения период за доставка от страна на клиента, и той не е бил уведомен за това от simona.bg, клиентът трябва да се обади на телефонен номер за обслужване на клиенти: 0879991273 или да се свърже с simona.bg чрез имейл адреса sales@simona.bg.

ДОСТАВКА, ОПАКОВАНЕ И УСЛОВИЯ НА ЗАПЛАЩАНЕ

Покупките на клиентите се изпращат подходящо опаковани с куриерска фирма Speedy, а заплащането се извършва в съответствие с избрания от клиента начин. За всяка поръчка, разходите за доставка са посочени отделно. Моля, имайте предвид, че разходите за доставка се заплащат от клиента. simona.bg запазва собствеността върху стоката до изплащане на пълната цена за покупката на стоките. Всички допълнителни разходи, свързани с превоз, направен в процеса на доставка и след нея трябва да бъдат заплатени от клиента. Начини за доставка Наличните начини за доставка са представени на клиента на уебсайта simona.bg в процеса на заявяване на поръчка. На клиентите не е разрешено да получават стоки от нашите помещения.

X